zondag 24 juli 2011

Advanced portrait editing

Op dit moment doe ik een cursus bij Jessica Sprague over het bewerken van portretten. Het is een cursus voor gevorderden, er is nog een basis cursus fotobewerking die eigenlijk iedereen die digitaal scrapboek maakt gevolgd moet hebben. Deze cursus heet Good to Great Workflow. Zie hiernaast de link voor de site van Jessica Sprague. Ik zal wat vergelijken laten zien van de foto's voor en na bewerking.

Ik leer op dit moment zoveel nieuwe technieken om foto's te verbeteren,en op een manier die niet je orginele foto beschadigd. Het is nog een hele kunst om een portret foto er natuurlijk uit te laten zien. Om iemand op zijn voordeligst er uit te laten zien of enkele jaren jonger te maken zonder dat ze op plastic poppen lijken!




vrijdag 8 juli 2011

Lessen in digitaal scrapbooken

Als je ooit hebt willen digitaal scrapbooken,is het nu de tijd om het te leren.Bij Jessica.com zijn er de hele maand gigantische kortingen. Er is een soort beginners open huis.Tot 31 juli krijg je 30% korting op de cursussen. Good to Great workflow,een basis voor fotobewerkingen, en Up and running, zijn perfect om mee te starten! In augustus en September volgen dan de vervolgcursussen. het leuke van leren on-line is dat je alles in je eigen tempo kunt doen, en dat het materiaal voor altijd tot je beschikking blijft! Je kunt er nu ook gebruik maken van een mentor. Ik ben ook mentor op deze site, en kan je dus helpen, ook met vertaal problemen! Voor het verkrijgen van een mentor is de contact persoon Meg: meg@jessicasprague.com De hele site is leuk ,de forums de galleries, de mensen zijn er super aardig en behulpzaam!! neem eens een kijkje, de link staat in de kolom hiernaast!




maandag 4 juli 2011

Famarazzi!

Famarazzi! Een nieuw woord voor mijn challenge LO voor de site van Jessica Spraque! Sinds ik scrapbook is het gezin meer foto's gaan maken! Ik heb dus altijd wel nieuwe foto's van onze belevenissen. Ik heb deze LO er over gemaakt!

4 Ever bloghop Jessica Spraque Gottapixel Fotoshoot WA Camera brushes from Benjierose Alpha Auntie M Design Doodle tags from Delicious Scraps ( Made the frames with them, and a brush to cut it out from the paper) Scraplift from Cathy Pascual ! De uitdaging was een scraplift!

Brammetje is de wereld aan het ontdekken in zijn eigen tempo en met veel enthousiasme! Hier moest natuurlijk ook een LO van komen. I Meow You Honey designs ,Little goldfish Numbum World photo internet Fonts for the word art: Amerika and Angeline