woensdag 19 oktober 2011

Wat is de herfst toch mooi!

We zijn inmiddels al diep in de herfst gekomen. Ik vind de natuur eigenlijk nu op zijn mooist! Vooral op een zonnige dag wordt je betoverd door al de mooie kleuren. Ik krijg dan altijd zoveel zin om dit vast te leggen en mooie lay-outs te maken. Ik heb er weer een aantal gemaakt!

Kim Hammond Pumpkin time van Dutchdots Font Track

Template Jana Holden Carina Gardner Fresh Picked Autumn Fonts: Schwinger and RW writing

Love in the city M Scraps Designers Anita designs Autumnmemories Erica Zwart Scribbles no1 Captured stamp Beachvacation Fonts Angelina Academy engraved LET Felixtitling

Lopend over het strand,zie ik deze verlaten strandstoelen,en moet ik opeens denken aan al die mensen die er het afgelopen seizoen heerlijk in gezeten hebben. Maar nu is dat allemaal voorbij. Over. En het is nog wel een mooie zonnige dag! wie besluit dat eigenlijk? Waarschijnlijk de eigenaar van de stoelen.

Ik heb ook nog een leuke lay-out gemaakt van mezelf als vierjarige. Ik was gek op poppen en had er een heleboel. Maar dit was mijn lievelingspop voor jaren!

template, Fancy papers, Torn edges 1, Scribbles, Paintroller, Beachvacation frame, allemaal van Erica Zwart! Nederlandse designer!! Verkoopt haar spulletjes via M Scraps en Digiscrap.nl

Deca Design Fresh age stich and bows Ju Oliveira Designs I love scrapbooking alpha SAHM foliage

Deze layout is gemaakt voor een uitdaging van M Scraps over Halloween! Ik moest gelijk denken aan dit enge pak! Het heeft me wat nachtrust gekost!

Che yang Designs Goodbye winter pp Queen of Hearts Crazy Cool and groupies for making the background paper Erica Zwart On the edge 2 M Scraps Collab Love in the city Ghost Didi Design Font Bloody ( Ik heb veel filters gebruikt om het vuur effect op het font te krijgen)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten